Get Adobe Flash player

Alte stiinte

Cum se produc uraganele? De ce elemente este nevoie pentru aparitia vietii, si ce forme poate lua ea? Ce face ca structurile de mari dimensiuni sa stea in picioare? Cum s-a nascut Luna, si ce ne-am face fara ea?

Modulul ”Alte stiinte” este raspunsul Discovery pentru micile si marile intrebari pe care cu totii ni le punem (sau ar trebui sa ni le punem) la un moment dat. Folosind elemente din stiintele curiculare, aceasta serie de lectii incurajeaza cunoasterea dincolo de constrangerile manualului. In plus, a 50-a aniversare NASA este pretextul pentru cateva incursiuni fascinante si spectaculoase in spatiul cosmic.

Alte stiinte

Structuri in constructie

Lectia prezinta elevilor principiul parghiilor si functionarea acestuia in constructii, precum si alte tipuri de tehnici necesare. Sunt prezentate si explicate tipurile de materiale folosite in proiectarea si realizarea structurii unei cladiri si contributia pe care aceste materiale o au la rezistenta structurii. Lectia abordeaza factorii care pot afecta constructiile si explica diversi termeni tehnici esentiali in domeniu.

Logheaza-te pentru a descarca acest material video

Trebuie sa te loghezi pentru a putea downloada materialele PDF destinate profesorilor.