Get Adobe Flash player

Alte stiinte

Cum se produc uraganele? De ce elemente este nevoie pentru aparitia vietii, si ce forme poate lua ea? Ce face ca structurile de mari dimensiuni sa stea in picioare? Cum s-a nascut Luna, si ce ne-am face fara ea?

Modulul ”Alte stiinte” este raspunsul Discovery pentru micile si marile intrebari pe care cu totii ni le punem (sau ar trebui sa ni le punem) la un moment dat. Folosind elemente din stiintele curiculare, aceasta serie de lectii incurajeaza cunoasterea dincolo de constrangerile manualului. In plus, a 50-a aniversare NASA este pretextul pentru cateva incursiuni fascinante si spectaculoase in spatiul cosmic.

Alte stiinte

Bill Nye despre Stiintele Pamantului

Lectia e compusa din cinci module. In interiorul Pamantului analizeaza nucleul interior si pe cel exterior al Pamantului. Explorarea Pamantului ilustreaza principiul placilor tectonice. Atmosfera Pamantului descrie campul magnetic al pamantului si efectele radiatiilor cosmice. Clima in schimbare analizeaza epocile glaciare periodice si incalzirea globala. Varsta Pamantului discuta metodele folosite de oamenii de stiinta pentru a data pietrele si mineralele. 

Logheaza-te pentru a descarca acest material video

Trebuie sa te loghezi pentru a putea downloada materialele PDF destinate profesorilor.