Get Adobe Flash player

Despre Scoala Discovery

Scoala Discovery este un proiect realizat de Discovery Networks, compania care detine posturile Discovery Channel, Animal Planet sau Discovery Science, in colaborare cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului din Romania.

dsc Mec

Ceea ce ne propunem prin aceasta initiativa este sa aducem lumea Discovery in sala de clasa, stimuland curiozitatea fireasca a elevilor fata de stiinta, dar si sa integram resursele audio-video si new media in procesul de educatie.

Discovery Channel a stiut intotdeauna sa prezinte lumea din jurul nostru intr-un mod captivant, asadar vrem sa ne folosim de acest avantaj pentru a creste interesul elevilor fata de materiile stiintifice studiate in scoala.

scoala.discovery.ro este un portal dedicat profesorilor, parintilor si elevilor care pot descarca sau urmari aici materiale video educative sub forma unor lectii de matematica, fizica, chimie, biologie sau alte stiinte.

Inregistrarea/descarcarea si folosirea materialelor video la clasa, in scopuri educative, este permisa conform legii drepturilor de autor. Nu este permisa postearea emisiunilor pe internet si difuzarea lor in masa.

Pentru mai multe detalii despre programe consultati sectiunea Emisiuni online.